Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Naša cena 13,99 EUR
skladom
Naša cena 11,90 EUR
skladom
Naša cena 12,90 EUR
skladom

TOVAR V AKCII

Naša cena 13,75 EUR
skladom
Naša cena 13,75 EUR
skladom

Recenzie

Pridané: 15.01.2021

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Tovar za dva dni doruceny,tak ako pisali na stranke objednala som si o cislo vacsie a som spokojna,leginky su ako na mna,este maju volu na brusku,takze netlacia ale ani nepadaju...
SU POHODLNE,mohli byt trochu viac zateplene...ale su prijemne na nosenie

 

 

Pridané: 26.05.2020

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Doba dodania bola do 2-3 dní a potom mi prišiel mail, že tovar je u dodávateľa, tak sa doba dodania predĺži na 5 dní a ani po tých piatich dňoch nič. Nevadilo by mi to za iných okolností, ale veci ktoré som si objednala som potrebovala skôr.

 

 

Pridané: 26.04.2020

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

velmi rýchle dodanie

 

 

Pridané: 23.04.2020

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Moja skúsenosť je veľmi dobra.
Spokojnkst s doručením aj rychlostou.

Pre:

Rýchla komunikácia
Tovar, ktorý mali v kolónke - ihneď k odoslaniu- mali aj naozaj na odoslanie takže sme na objednávku nečakali, prišla za 1 deň

 

Pridané: 23.04.2020

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Proti:

Po objednaní mi napísali , že je tovar vypredaný.

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň,

Ďakujeme Vám za recenziu, ak keď je nám ľúto Vášho hodnotenia.
Bohužiaľ sa tovar naozaj stihol vypredať a z našej stránky sa stiahol automaticky až po niekoľkých minútach.
Medzitým ste ešte stihli vytvoriť objednávku.
Ospravedlnili sme sa Vám aj e-mailom, ihneď nasledujúci deň po vytvorení objednávky, ktorú ste vytvorili vo večerných hodinách.

Niekedy sa ako eshop nevyhneme ani takýmto situáciám.
Mrzí nás to.

S pozdravom
MMshop
 

Pridané: 21.04.2020

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Široký výber tovaru,
Rýchle dodanie,
Príjemná komunikácia

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň Zdenko,

ďakujeme za recenziu.
Vážime si to a tešíme sa na Váš ďalší nákup.

S pozdravom
MMshop
 

Pridané: 01.02.2020

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Prijemne vystupovanie
Sebakriticke hodnotenie

Proti:

Klamlivé informácie ohladom počtu kusov na sklade

 

Pridané: 02.01.2020

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Proti:

Tovar mi nebol doručený a už ani nemusí, keďže je po sviatkoch a mal to byť darček

 

Pridané: 11.12.2019

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

veľkosť presne sedí podľa tabuľky, rýchle dodanie, kvalita

 

 

Pridané: 28.11.2019

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Legíny sedia, netlačia a sú teplučké.
Určite odporúčam :-)

 

 
MTNkZmV