Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies
Ok

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Naša cena 13,99 EUR
skladom
Naša cena 11,90 EUR
skladom
Naša cena 16,24 EUR
skladom

TOVAR V AKCII

Naša cena 13,75 EUR
skladom
Naša cena 21,50 EUR
skladom
Naša cena 11,20 EUR
skladom

ANKETA

Odkiaľ ste sa o nás dozvedeli?

Google 26% Od známych 24% Facebook 25% E-mail 25%

Recenzie

Pridané: 12.07.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

V tomto e-shope som nakupovala prvý krát. Stránka je prehľadná , sortiment pestrý ( kupovala som teh.legíny). Dodanie bolo rýchle, , balenie dobré .Tovar som zatiaľ nestihla vyskúšať je opratý .
Odporúčam nákup

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za recenziu. :)
 

Pridané: 07.07.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Keďže niektoré položky neboli skladom, bola som včas a vopred informovaná o predĺžení dodacej lehoty. Ako malú pozornosť som dostala detskú čiapočku. S kvalitou materiálov a prevedením tovaru som spokojná - vyzerajú a sú ako je uvádzané na stránke. Ak budem ešte niečo potrebovať, určite si pozriem či tento tovar nie je dostupný v tomto obchode.

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za milú recenziu. Snažím sa každého informovať tak ako je v mojich silách. :).
 

Pridané: 22.06.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Tovar mi síce prišiel až o dva týždne, ale už druhý deň po objednaní mi volali, že to bude trvať 14 dní a dali mi možnosť si prípadne vybrať tovar v inej farbe.
V deň naskladnenia mi volali opäť, že tovar je na sklade. Hneď v ten deň mi ho aj poslali a druhý deň som ho mal.
Veľmi príjemný prístup, na ktorý nie som v slovenských eshopoch zvyknutá. Takže veľmi kladné hodnotenie.

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za milú recenziu. :)
 

Pridané: 29.05.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Proti:

nemá väčšie veľkosti

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za hodnotenie. :) Veľkosti nohavíc- legín máme aj na boky obvod cca 120 cm čo je naša cca 4XL resp. 48ka (a tá sa už radí do nadmerných veľkostí, takže oproti iným značkám teh. oblečenia, ktoré ponúkajú iba do XL sú vecičky dostatočne veľké. Bohužiaľ na boky 129 cm ako Vám bolo treba (naša cca 52ka resp. 6XL) nohavice naozaj v ponuke nemáme. Mrzí ma to. Verím, že aspoň s tričkami, ktoré sadli ste spokojná. :) Ďakujeme za pochopenie.
 

Pridané: 04.04.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Odporúčam tento obchod.

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za hodnotenie. :)
 

Pridané: 02.04.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Tovar pre tehotne

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za hodnotenie. :)
 

Pridané: 28.03.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Maximálna spokojnosť s dodávkou tovaru a taktiež s kvalitou :)

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za hodnotenie. :)
 

Pridané: 01.03.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

jednoznacne odporucam

Pre:

dohoda s predavajucim, ustretovost, ochota

Proti:

žiadne

 

Pridané: 19.02.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Proti:

Nafotit tovar pri roznych farbach kazdy kus.

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za hodnotenie. :) Bohužiaľ nie je v našich silách nafotiť tovar. Používame fotky výrobcu, takže ktoré nemá nafotené, tie nemáme na eshope. Na eshope je cca 4000 variant tovaru, takže to naozaj nie je v našich silách..
 

Pridané: 17.02.2017

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Skvela komunikacia s obchodom. Odoslala som otazku na chat a prisla mi ozaj vycerpavajuca odpoved. Podla nej som tovar objednala a som spokojna.

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za hodnotenie.
 
OTQwNjc