Používaním našich stránok súhlasíte s používaním cookies
Ok

NAJPREDÁVANEJŠÍ

Naša cena 16,24 EUR
skladom
Naša cena 13,99 EUR
skladom
Naša cena 11,90 EUR
skladom

TOVAR V AKCII

Naša cena 6,00 EUR
skladom
Naša cena 13,90 EUR
skladom

ANKETA

Odkiaľ ste sa o nás dozvedeli?

Google 26% Od známych 24% Facebook 25% E-mail 25%

Recenzie

Pridané: 31.12.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Môžem jediné odporucit

Pre:

Veľky vyber

Proti:

Ziadne

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme dodatočne za hodnotenie. :)Prajem príjemné nosenie.
 

Pridané: 30.12.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

odporucam

Pre:

cena

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme dodatočne za hodnotenie. :)
 

Pridané: 14.12.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

bohaty sortiment
spolahlivost
super rychle dodanie
krasny a kvalitny tovar
Obchod by som urcite odporucila :-) (z vyssie uvedených dovodov)

Pre:

bohaty sortiment
rychle dodanie
kvalitny vyrobok

 

Pridané: 14.12.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

S komunikáciou a dodaním som spokojná, aj legíny sú pekné kvalitné, ale nie sú zateplené, sú dosť tenké.

Pre:

Rýchla komunikácia, dodanie

Proti:

Objednala som si zateplené legíny, ale teda moc teplé nie sú :-(

Vyjadrenie nášho obchodu

Dodatočne ďakujeme za hodnotenie. Mrzí ma to, legínky za 9,50 €, ktoré ste objednala sú jemne zateplené (aj v popise je, že jemná vrstva plyšu). Osobne ich tiež mám, no máte pravdu, že sa mohlo stať, že nemáte nejaké viac zateplené, lebo to vyzerá, že výrobca šije každý kus z nej látky(tiež sa mi niektoré kusy nezdajú až také teplé), preto ich už iba dopredám a nebudú viac v ponuke.. :( Ešte raz ma to mrzí, výrobca je overený, má dobré recenzie, ale spokojnosť zákazníčok je prvoradá. Našťastie sme našli naozaj skvelé a kvalitné legíny iba o 2 € drahšie. Kľudne mi tie lacnejšie pošlite a vymením ich za tieto nové, ktoré sú v ponuke.. :) Verím, že aspoň takto pomôžem k spokojnosti. :) Pekný deň. :) Trojáková
 

Pridané: 11.12.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

 

Pre:

Spolahlivost a ochota

Proti:

Neviem posudit bola to moja prva objednavka a tovar mi nesadol

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme dodatočne za hodnotenie. :) Mrzí ma, že tovar nesadol, bohužiaľ pri nákupe cez internet sa tomu niekedy nedá vyhnúť. Tovar sa dá vrátiť, či vymeniť vždy do 14 dní (tak ste aj urobila):) Prajem Vám všetko dobré..
 

Pridané: 18.11.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Určite odporúčam,ja som spokojná.

Pre:

Komunikácia,ak nebolo niečo skladom hneď som bola informovaná o stave a následných možnostiach ako vyriešiť daný stav.

Proti:

Pri niektorých výrobkoch dlhšia čakacia lehota,inak nič.

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme za recenziu. Snažím sa, aby bolo vždy všetko v poriadku, hlavne aby bol spokojný zákazník. :) Prajem príjemné nosenie. :) Trojáková
 

Pridané: 18.11.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Objednávka bola z vašej strany neúplná, preto ste ma telefonicky kontaktovali a chýbajúci tovar doobjednali. Objednávka mala prísť poštou, ale chyba bola na vašej strane, preto ste tovar poslali kuriérom (po tel. dohovore na vaše náklady), aby som objednávku obdržala včas. Na moje nepríjemné prekvapenie ste mi kuriéra naúčtovali. Prečo ste mi tvrdili, že kuriér bude na vaše náklady?

 

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň. Už som Vám písala aj mail. Mohla ste ma radšej najskôr kontaktovať a hneď by som to vyriešila. Ospravedlňujem sa, naozaj sa stala chyba, kuriéra zaúčtovalo do faktúry automaticky pri zmene z pošty na UPS, mrzí ma to, no nevšimla som si to(resp. neuvedomila pri vystavovaní fa), peniaze za kuriéra Vám posielam hneď ako budem mať Vaše č.ú. Stačilo mi zavolať alebo napísať a poslala by som ich hneď, ale na to treba vzájomnú komunikáciu. Našťastie všetky hodnotenia osobne čítam, takže to viem vyriešiť aj takto :)) Pekný večer a ďakujem za pochopenie.
 

Pridané: 07.11.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Nebola som spokojna s materialom tovaru.nohavice april su skor teplaky ako nohavice do prace,rozsirene jeansy su super i ked mne velke a teple leginy,tak tie len tiez na doma.

Pre:

Vyborna komunikacia

Vyjadrenie nášho obchodu

Dobrý deň. Ďakujeme za hodnotenie. :) Mrzí ma, že sa Vám nohavice nepáčia, kľudne ich pošlite späť. :) Materiál nohavíc je viskózový, takže ako tepláky mne osobne nepripadá (teplákovina je úplet- bavlna), ale asi záleží na vkuse. :) Čo sa týka legíniek,tak bavlna je materiál nie elegantný (zrejme preto ich chcete na doma-osobne ich nosím všade, či samostatne či pod rifle). elegantnejšie sú mierne lesklé lykrové legíny Anabel, ale to je uvedené aj v popise tých bavlnených legín.. :) zrejme tie by vám viac vyhovovali.. :) Nie je problém s výmenou legín, ak by ste chceli.. :) Prajem pekný deň. Trojáková
 

Pridané: 29.10.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Som veľmi milo prekvapená z ochoty, ústretovej komunikácie a profesionálneho prístupu pani Trojákovej, ktorá mi po telefóne, okrem iného, poradila aj pri výbere a určení veľkosti objednávaného tovaru. Tento obchod vrelo odporúčam.

Pre:

prehľadné usporiadanie tovaru, široký sortiment,rýchle dodanie objednaného tovaru,v prípade otázok ochota a poradenstvo

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujem za milú recenziu. Snažím sa informovať o všetkom a pokiaľ sa dá aj poradiť. :) Spolupráca bola obojstranne výborná. :) Prajem príjemné nosenie. Trojáková
 

Pridané: 24.10.2016

Overený zákazník

  •  dodacia lehota
  •  prehľadnosť obchodu
  •  kvalita komunikácie

Veľmi dobrá spolupraca

Pre:

Pestrý výber a krasne motívy

Vyjadrenie nášho obchodu

Ďakujeme veľmi pekne za recenziu. :)
 
ZThkYjViM